Home   Prezentare   Servicii   Parteneri   Portofoliu   Teleport   Cariere   Contact
TANDBERG Television
Procedura parametri calitate internet
Procedura de rezolvare a reclamatiilor
Acoperirea
New Document

  avand sediul principal in Oslo, Norvegia, furnizeaza solutii "open" pentru broadcasting digital, specializata in produse si sisteme pentru transmisia si managementul semnaleleor TV digitale, precum si date si audio.

  Solutiile digitale "open" ale TANDBERG-ului sunt proiectate in asa fel incat sa permita producatorilor de emisiuni radio-difuzate sa beneficieze de caracteristicile broadcasting-ului digital pentru a largi banda de frecventa, a mari numarul de canale, a introduce noi servicii si a imbunatati calitatea semnalului, toate acestea pe seama reducerii costurilor.

  TANDBERG TV este leader-ul recunoscut in: compresia digitala video, multiplexare, transmisie, producerea sistemelor de control si monitorizare si a aplicatiilor software. In plus, compania este determinata sa continue activitatea de dezvoltare a sistemelor "open" care se bazeaza pe standardele internationale MPEG-2, DVB, ATSC, SMPTE si DTTV.

  Printre clientii actuali se numara: Asia-Pacific Broadcast Union (ABU), BSkyB, BBC, BT, Cable & Wireless, Canal+, China Satellite, European Broadcast Union (EBU), Echostar, Eutelsat, Fox, France Telecom, Mediakabel, Mediaset Group, NBC, NTL, NTU, Orbicom, Reuters, SES (Astra), Sinclair Broadcast, SkyLA, StarTV, Telenor Satellite Services, Televisa, Telewizja Polska S.A, Telia si TeleDanmark Cable, Tribune Broadcasting si USA Broadcast.

New oportunities with ADISAM TELCOM:

Start building an OF Backbone and national network for data, voice and video services
Expanding Internet services and VoIP
Expand the provision of PMP within the 34 cities where ADISAM has licenses and get a national licence

Looking for Strategic Partners for:

Terrestrial facilities (fiber)
Provision of value added services
Wireless local loop services for data, voice and video

[Home] [Prezentare] [Services] [ Parteneri] [Portofoliu] [Operations Center] [Careers] [Contact]
Copyright 2002 Adisam Telecom. All rights are reserved. Site developed by Petar Software