Home   Prezentare   Servicii   Parteneri   Portofoliu   Teleport   Cariere   Contact
08 February 2023 12:23:45 AM
Procedura parametri calitate internet
Procedura de rezolvare a reclamatiilor
Acoperirea
New Document

PREZENTARE GENERALA

ADISAM TELECOM SA

J40/4997/1993

CUI: RO3804492

Sediul Social: Str. Drumul Ghindari, nr. 115A, sector 5 Bucuresti

Capital social: 90.000 lei

  Compania privata ADISAM TELECOM a fost creata in 1993 de o echipa de ingineri romani entuziasti si intreprinzatori. ADISAM Telecom detine o combinatie unica de avantaje care include: (1) un grup de manageri experimentati, (2) abilitati dovedite in a indeplini cerintele clientilor si (3) abilitatea de a identifica, dezvolta si mentine relatii strategice cu fabricantii si furnizorii de produse care incorporeaza tehnologii de varf ce imbunatatesc performanta si reduc costurile.

  ADISAM ofera solutii pentru lumea informatiei de azi si de maine, tinand cont in permanenta de cerintele clientilor si anticipand evolutia pietei. Eforturile R&D ale ADISAM sunt legate de realitatile pietei si se concentreaza pe dezvoltarea serviciilor oferite si introducerea de noi tehnologii pentru acces Internet de mare viteza si aplicatii de voce si date.

  Obiectivul strategic al companiei este de a mentine dinamismul care o caracterizeaza si de a furniza servicii de inalta calitate la un pret foarte competitiv in domeniul telecomunicatiilor, atat in Romania, cat si in sud-estul Europei. Pentru realizarea acestui scop, ADISAM Telecom si-a propus satisfacerea necesitatilor clientilor pe termen scurt, mediu si lung, imbunatatind performantele si scazand continuu costurile. Compania furnizeaza servicii de telecomunicatii prin satelit si a implementat, intretine si opereaza retele private de date, voce si video. ADISAM Telecom asigura solutii complete si servicii pentru operatori, furnizori de servicii, institutii publice, etc.

  ADISAM Telecom are abilitatea de a dezvolta solutii de conexiune prin satelit la cheie, care se bazeaza pe tehnica SCPC cu scopul de a realiza o legatura punct la punct intre site-urile din Romania si oriunde in lume. ADISAM are convingerea ca actualmente, este cea mai bine cotata companie in domeniul telecomunicatiilor prin satelit si cea mai potrivita pentru satisfacerea cerintelor pietii prin furnizarea serviciilor de Teleport si a solutiilor SCPC. Gama de servicii oferite de ADISAM garanteaza obtinerea unor solutii optime pentru orice fel de cerere si se preteaza cel mai bine in zonele in care infrastructura terestra nu este dezvoltata.

[Home] [Prezentare] [Services] [ Parteneri] [Portofoliu] [Operations Center] [Careers] [Contact]
Copyright 2002 Adisam Telecom. All rights are reserved. Site developed by Petar Software