Home   About us   Services   Strategic partners   Portfolio   Teleport   Careers   Contact
02 March 2024 01:12:44 AM
Procedura parametri calitate internet
Procedura de rezolvare a reclamatiilor
Acoperirea
New Document
ADISAM Telecom Teleport Prezentare

 

  Teleportul ADISAM Telecom (ATcT) asigura intreaga gama de servicii digitale prin satelit. ATcT este proiectat cu sisteme total redundante de ultima generatie, opereaza cu o antena tip Andrew avand diametrul de 5,6 metri, si alte trei antene de diferite dimensiuni, pe satelitii:

TELSTAR 11 cu spot-uri in Europa si America de Nord
TELSTAR 12 cu spot-uri in Europa, America Latina, Estul Mijlociu si Africa
Eutelsat W3 cu spot-uri in Europa si Africa de Nord
New Skies 803 cu spot-uri in Europa, America Latina, Estul Mijlociu si Africa

  Amplasat in centrul Bucurestiului, ATcT ofera servicii de acces Internet de mare viteza, voce, video si date tuturor celor interesati de aceste servicii, conducand la o disponibilitate a sistemului neegalata pana astazi de catre operatorii din Romania. Mai mult, serviciile furnizate de ADISAM Telecom sunt de inalta calitate si la preturi competitive.

  ATcT permite o conexiune directa prin satelit la backbone-urile Internet din SUA 155Mbps, permitand conexiuni de mare capacitate, de la 64Kbps pana la 100 Mbps si asigura solutii pentru orice tip de retea.

  Hardware-ul este certificat ISO 9000, full redundant n:1, incluzand echipamente de comunicatii produse de cele mai renumite companii precum: C.P.I. Varian, Comtech Communications, Adaptive Broadband, Miteq Inc., Hughes, GlobecommSystems, Cisco, etc. De asemenea, starea fiecarui sistem si echipament este monitorizata 24 ore de catre echipa de serviciu de la centrul AOC si controlata prin intermediul software-ului furnizat de Globecommsystems M&C AxxSys.

  Centrul de Coordonare si Operare Adisam Telecom este conectat prin fibra optica cu operatorii majori de telecomunicatii din Romania: Societatea Nationala de Radiocomunicatii, Romtelecom, Romania Data Systems, PCNet, DNT, etc. Incepand cu luna Martie, Adisam Telecom a inceput furnizarea de acces Intenet prin fibra optica iar din a doua jumatate a acestui an va instala, opera si furniza sevicii wireless local loop. AOC este conectat la cele doua backbone-uri prin intermediul a doua routere Cisco independente care ruleaza BGP4 in scopul asigurarii back-upului intre cele conexiuni si asigurarii unei disponibilitatii a serviciului de 100% pe an.

  Echipa de specialisti de la Centrul AOC, asigura asistenta si monitorizeaza permanent, 7 zile pe saptamana, legatura prin satelit si intreaga retea IP. ADISAM Telecom reuseste o combinatie unica intre experienta de inalt nivel si comunicatiile de ultima generatie. Impreuna cu serviciile teleportului Long Island/NSX ADISAM Telecom ocupa o pozitie de leader pe piata romaneasca iar Teleportul ATcT reprezinta un punct major de acces la Internet in Romania.

  In imaginea alaturata se pot vedea rack-urile in care sunt instalate o parte din echipamentele utilizate pentru emisia si receptia semnalului. Acestea includ: amplificatoare de putere mare (HPA), Up-convertere si Down-convertere si alte echipamente cu tehnologie avansata.

  Intregul echipament este complet controlabil de la distanta, atat software cat si hardware.

  ATcT asigura o gama larga de facilitati, printre care:

  VPN pentru Corporatii multinationale

  Legaturi Operatori de sateliti

  Solutii diverse de acces la Internet

  Servicii VoIP

  Conexiuni directe la backbone-ul Internet din USA

  Proiectat cu sisteme total redundante

  Permite conexiuni locale prin fibra optica, radio relee si solutii wireless

  Dotat cu sisteme de independente de alimentare cu energie electrica si protectie (UPS si generator Diesel) pentru mentinerea in functiune a retelei, in cazul intreruperii furnizarii energiei electrice

 

[Home][About us][Services][ Strategic Parteners][Portofolio][Operations Center][Careers][Contact]
Copyright 2002 Adisam Telecom. All rights are reserved. Site developed by Petar Software